Termeni si conditii

 

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului Arkka-home.ro (arkka-home.ro).

 

Site-ul Arkka-home.ro (arkka-home.ro). este operat de societatea Zega Events SRL., Codlea, strada Barsei nr 6 judetul Brasov, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J8/1199/2013 si avand CUI RO32117891.. Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

 

Administratorul site-ului Arkka-home.ro (arkka-home.ro). isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare „Utilizatori”. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

 

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

 

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

 

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

 

Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului

 

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si Arkka-home.ro (arkka-home.ro). sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 34/2014, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

 

Consumatorul are dreptul la retur, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 15 zile  de la primirea produsului urmand conditiile de retur de mai jos. Returul oricarui produs se va efectua in aceleasi conditii in care a fost primit si nu se accepta returul produselor folosite sau deteriorate.

 

Zega Events SRL. isi rezerva dreptul de a refuza returul oricarui produs expediat dupa limita perioadei de returnare si/sau a produselor care nu se afla in aceleasi conditii in care au fost primite.

 

In situatia in care consumatorul doreste sa returneze in termenul legal produsul sau produsele outlet achizitionate de pe site-ul www.arkka-home.ro se va percepe o taxa de retur intre 100 si 500 lei in functie de produs. In situatia in care consumatorul doreste sa returneze in termenul legal produsul sau produsele noi (coltare, canapele, fotolii, paturi, livinguri, dulapuri) achizitionate de pe site-ul www.arkka-home.ro se va percepe o taxa de retur intre 700 si 1000 lei in functie de produs. Taxa include costul curierului (tur-retur), costuri de manipulare, riscuri de degradare a produsului cat si timpul pierdut in care produsul nu a putut fi comercializat.  Zega Events SRL. isi rezerva dreptul sa accepte returnarea produsului doar prin firmele de curierat agreeate prin contract si nu va accepta returnarea produsului in alte conditii. Conditiile de mai sus se exclud in situatia in care produsul ajunge defect la consumator. In acest caz comerciantul isi asuma cheltuielile de retur dar numai daca returul este efectuat de catre firmele de curierat agreeate prin contract. In vederea returului consumatorul are obligatia sa ambaleze corespunzator produsul.

 

Rambursarea contravalorii produsului se va face in termen de maxim 14 zile lucratoare de la returnarea produsului/produselor, doar in contul bancar personal al cumparatorului.

 

Produsele agabaritice pot prezenta defecte datorate in principal manipularii in vederea transportului.

 

Adaugarea produsului in cosul de cumparaturi si finalizarea comenzii reprezinta doar rezervarea acestuia pana in momentul in care unul dintre operatorii nostrii vor confirma integritatea produsului, precum si perioada de necesara livrarii.

 

www.arkka-home.ro isi rezerva dreptul de a anula orice comanda pentru un produs agabaritic.

 

Reclamatiile trebuie trimise pe adresa de mail reclamatii@arkka-home.ro www.arkka-home.ro nu isi asuma raspunderea pentru reclamatiile trimise pe alte adrese de mail decat  reclamatii@arkka-home.ro.

 

CANAPELELE, COLTARELE, DULAPURILE, FOTOLIILE, BOXSPRINGBETT-URILE  SI SETURILE DE LIVING precum si piesele de mobilier individuale de la COLECTIILE DE LIVING se vor comanda de la producator/furnizor pentru clientul care a depus comanda doar pe baza de AVANS in valoare de 40% din valoarea produsului. Avansul trebuie platit in termen de maxim 3 zile calendaristice. Restul de 60% din valoarea produsului se va plati la livrarea acestuie sau in cazuri speciale inainte de livrarea lui. Termenul de livrare al produselor amintite mai sus va fi comunicat telefonic de catre operatorii nostrii iar www.arkka-home.ro isi rezerva dreptul de a prelungi perioada de livrare anuntand in prealabil clientul.

 

In situatia in care clientul doreste sa anuleze comanda pentru care a platit avans AVANSUL SE PIERDE IN TOTALITATE SI NU SE VA RETURNA CLIENTULUI.

 

In situatia in care clientul plateste comanda integral si doreste sa o anuleze i se va retine 40% din TOTALUL comenzii.

 

Comenzile de canapele, coltare sau paturi boxspringbett efectuate pe materiale preferentiale, altele decat cele prezentate in pozele de pe site-ul www.arkka-home.ro  NU SE POT ANULA SI NU SE POT RETURNA.

 

Comenzile de canapele, coltare sau paturi boxspringbett efectuate pe MATERIALE PREFERENTIALE pot avea termen de livrare pana la 8 SAPTAMANI. Saptamaniile de concediu nu se iau in calcul.

 

Transportul produselor comercializate de site-ul www.arkka-home.ro se efectueaza strict pana in fata in fata imobilului clientului. Soferul/soferii(angajatii) sunt obligati sa descarce mobila din masina de transport in fata imobilului. Zega Events SRL.(www.arkka-home.ro) nu raspunde pentru nici o intelegere pe care clientul doreste sa o incheie cu soferul/soferii(angajatii) delegati cu transportul mobilei in vederea oricarei activitati care implica spre exemplu manipularea mobilei in alte locatii sau alte etaje si nu pretinde si nici nu beneficiaza de nici o recompensa materiala sau de alt fel in urma unor astfel de activitati, care nu se regasesc in fisa postului angajatilor. Orice astfel de activitate nu este incurajata de catre Zega Events SRL. si se va desfasura fara accordul firmei pe propria raspundere a clientului cat si a angajatului Zega Events SRL. Zega Events SRL. nu raspunde in fata legii sau a nimanui de nici o problema rezultata dintr-o astfel de activitate amintita mai sus.

 

Administratorul Arkka-home.ro (arkka-home.ro). face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard.

 

Site-ul www.arkka-home.ro isi rezerva dreptul de a-si selecta clientela denumiti aici „utilizatori”. www.arkka-home.ro isi rezerva dreptul de a anula in orice moment orice comanda efectuata pe site anuntand in prealabil cumparatorul prin apel telefonic sau email.

 

Frauda

 

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. Arkka-home.ro (arkka-home.ro). nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

 

Drept aplicabil

 

Prin folosirea site-ului Arkka-home.ro (arkka-home.ro)., utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii Arkka-home.ro (arkka-home.ro). sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

 

Disponibilitatea serviciului

 

Administratorul Arkka-home.ro (arkka-home.ro). isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului Arkka-home.ro (arkka-home.ro). in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

 

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email vanzari@mobelmania.ro

 

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului Arkka-home.ro (arkka-home.ro)..

 

Site-ul Arkka-home.ro (arkka-home.ro). este operat de societatea Zega Events SRL., Codlea, strada Barsei nr 6 judetul Brasov, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J8/1199/2013 si avand CUI RO32117891.. Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

 

Administratorul site-ului Arkka-home.ro (arkka-home.ro). isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare „Utilizatori”. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

 

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

 

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

 

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

 

Preturile produselor comercializate pe site-ul Arkka-home.ro (arkka-home.ro). sunt exprimate in RON si evidentiate prin culoarea rosie. Preturile taiate cu o linie orizontala reprezinta RRP (recomended retail price – pretul recomandat de vanzare).

 

Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului

 

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si Arkka-home.ro (arkka-home.ro). sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

 

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

 

Administratorul Arkka-home.ro (arkka-home.ro) face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard.

 

Frauda

 

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. Arkka-home.ro (arkka-home.ro) nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

 

Drept aplicabil

 

Prin folosirea site-ului Arkka-home.ro (arkka-home.ro)., utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii Arkka-home.ro (arkka-home.ro). sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

 

Disponibilitatea serviciului

 

Administratorul Arkka-home.ro (arkka-home.ro). isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului Arkka-home.ro (arkka-home.ro). in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

 

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email arkka-home.ro@yahoo.com

 

Garantii – Termeni de conditii de acordare si neacordare

 

Toate produsele comercializate pe site-ul Arkka-home.ro (arkka-home.ro), cu exceptia celor resigilate sau outlet, beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte. Fiecare produs dispune de garantie 24 de luni, pe baza facturii emise pe numele dumneavoastra.

 

CLIENTUL, în calitate de cumparator, are obligatia sa ia la cunostinta si sa respecte prevederile de mai jos si instructiunile de manipulare, montaj, intretinere, în caz contrar existând posibilitatea de a pierde garantia.

 

 

 

CLIENTUL are obligatia sa manipuleze, sa transporte, sa dezambaleze, sa depoziteze, sa monteze, sa conserve si sa utilizeze produsele in conformitate cu instructiunile de mai jos, pentru a nu pierde garantia. Arkka-home.ro (arkka-home.ro) nu raspunde pentru defectiunile aparute ca urmare a nerespectarii acestor INSTRUCTIUNI, de catre client.

 

 

 

Toate reclamatiile se transmit in scris pe adresa reclamatii@arkka-home.ro , în maxim 48 ore de la data livrarii catre client. Dupa expirarea acestui termen, nu mai este valabila reclamatia privind viciile aparente sau care ar fi putut fi descoperite la o verificare atenta.

 

 

 

Reclamatia va fi însotita de date concrete legate de numarul comenzii, numarul facturii, numarul coletelor, modalitatea de transport, motivul reclamatiei, cauzele presupuse a fi condus la reclamatie, pretentiile clientului.

 

 

 

La solicitarea garantiei coltarelor, canapelelor, boxspringbett-urilor, dulapurilor, livingurilor, este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original impreuna cu accesoriile aferente, copie de pe factura fiscala. In cazul in care produsele sunt returnate catre Arkka-home.ro (arkka-home.ro) neinsotite de aceste documente, produsele pot fi restituite solicitantului/expeditorului fara ca Arkka-home.ro (arkka-home.ro) sa solutioneze cererea de acordare a garantiei, pe cheltuiala solicitantului.

 

Arkka-home.ro (arkka-home.ro) va raspunde reclamatiei în termen de max. 10 zile lucratoare de la primirea acesteia. In vederea solutionarii reclamatiei, Zega Events SRL. (www.arkka-home.ro)  poate sa decida:

respingerea reclamatiei;

remedierea marfii reclamate pe cheltuiala sa;

acordarea unui rabat;

înlocuirea marfii sau returnarea acesteia.

nicio reclamatie nu va fi luata in calcul daca s-a intervenit in orice fel asupra produsului si/sau daca CLIENTUL nu a efectuat montajul corespunzator produsului.

Remedierea neconformitatii reclamate se face in termenul prevazut de legislatia in vigoare.

Termenul de garantie pentru produsele achizitionate de pe site-ul www.arkka-home.ro este in functie de produs si este calculat de la data emiterii facturii.

Perioada de garantie se prelungeste cu perioada in care produsul a stat in reparatie. Produsele oferite respecta prescriptiile prevazute in documentele tehnice normative in vigoare in Romania.

Clientul este de acord cu faptul ca produsele din materiale precum: piele ecologica, catifea, PAL, furnir , acrylux, nu pot fi fabricate identic din punct de vedere al texturii, nuantelor de culoare pe diferite suprafete si a particularitatilor aparente pe material. Acestea nu sunt considerate defecte de calitate.

In cazul aparitiei unor eventuale defecte, cumparatorul va putea formula o reclamatie. Orice reclamatie, insotita de factura, formulata de comparator, se trimite pe mail la adresa reclamatii@arkka-home.ro.

Comenzile de coltare, canapele, boxspringbetturi executate la comanda cu materialul preferential ales de client NU SE POT RETURNA.

INSTRUCTIUNI DE ÎNTRETINERE si FOLOSIRE a canapelelor, coltarelor, boxspringbett-urilor,  dulapurilor si  living-urilor, Dumonde.

 

 

 

Instructiuni privind utilizarea si intretinerea tapiteriilor si a mobilierului tapitat:

 

 

 

-stergeti saptamanal de praf tapiteria de piele si inlocuitori de piele cu o carpa moale, uscata;

 

-produsele tapitate cu stofa se aspira;

 

-nu expuneti produsele la radiatii solare directe pentru a evita decolorarea materialului de acoperire;

 

-pastrati produsul in limite normale de umiditate si temperatura (45-70% umiditate; 10-30 grade Celsius);

 

-dupa ce ati probat solutia de curatare pe o portiune de material ascunsa vederii, curatati fara sa frecati zona vizata, treceti usor cu carpa;

 

-urmele de lichide, grasimi corporale se sterg intai cu o carpa uscata apoi cu solutia mai sus amintita;

 

-probati curatarea urmelor vizibile cu o guma de sters creionul;

 

-urmele de chewing gum se indeparteaza racaindu-le cu cuburi de gheata puse intr-un saculet de nylon;

 

-husele detasabile se pot spala la o temperatura de maxim 30 C, nu se utilizeaza inalbitor, nu se foloseste fierul de calcat, nu se curata uscat, nu se curata chimic, nu se stoarce prin centrifugare;

 

-verificati in mod regulat starea generala a mobilierului, precum si a accesoriilor din interior – indeosebi a suruburilor care trebuie stranse la anumite intervale de timp.

 

-saltelele se vor intoarce lunar de pe o parte pe alta (daca salteaua are fata iarna – fata vara se vor alterna decat capetele aceleiasi fete) si vor avea ca suport o somiera cu lamele elastice, curata periodic praful si alte impuritati de pe saltea, cu ajutorul aspiratorului; daca somiera este realizata din placa de PAL asigurati-va de faptul ca aceasta prezinta orificii care ajuta la circulatia aerului impiedicand astfel aparitia mirosului si a mucegaiului;

 

-produsele de tapiterie deschise la culoare (albe, bej sau crem pe orice tip de material de acoperire) sunt predispuse la deteriorarea materialului de acoperire prin migrarea unei culori mai puternice ca baza (negru, maro, albastru, violet, verde etc) de pe obiecte de imbracaminte, incaltaminte, marochinarie, oja, produse de cosmetica, denim (blue jeans), de aceea nu recomandam ca aceste obiecte sa interactioneze.

 

-este interzis ca saltelele sa fie rulate, impaturite, introduse intr-un cadru de pat mai mic ca dimensiune, spalate, uscate cu uscatorul electric;

 

-este interzis folosirea saltelei ca “masa de calcat”;

 

-este interzis incercarea portantei produselor de tapiterie prin presarea lor cu genunchiul sau cu cotul acest lucru ducand la deformarea a materialului de acoperire fara a exista posibilitatea de revenire la forma initiala;

 

-este interzis folosirea bratelor canapelelor si fotoliilor pentru sedere acest lucru putand duce la deteriorare structurii interioare a produsului;

 

-este interzis folosirea pentru dormit permanent a extensiilor cu lamele elastice acestea fiind realizate ptr folosirea lor ocazionala (existand posibilitatea ca in timpul utilizarii acestea sa produca zgomote, zgomotele provin de la frecarea partilor scheletului metalic intre ele);

 

-toate tipurile de materiale de acoperire(stofa, piele ecologica, piele naturala in special) se intind in timpul utilizarii. Ptr a atinge un nivel a confortului cit mai ridicat tapiteriile (husele) nu se pot realiza prea strans, de aceea, in timp, pot aparea unele cute (pe spatare, sezut, cotiere) acest lucru nefiind considerat un defect.

 

 

 

Instructiuni privind utilizarea si intretinerea mobilei corp:

 

– pastrati produsul in limite normale de umiditate si temperatura (45-70% umiditate; 10-35 grade Celsius);

 

– montajul mobilei corp se face pe suprafete plane ;

 

– apa se va utiliza in cantitati foarte mici sub forma unei carpe umede. Dupa stergere folositi o carpa uscata.

 

 

 

Contraindicatii;

 

Pentru orice categorie de mobilier:

 

 

 

– nu este recomandata dezambalarea coletelor de mobilier folosind obiecte taioase;

 

– nu este recomandata taierea sau zgarierea materialelor;

 

– nu este recomandata frecarea de alte suprafete, (pereti) sau cu substante (solutii de curatare) abrazive;

 

– nu este recomandata folosirea sau pastrarea produselor in medii umede sau la temperaturi sub zero grade Celsius, precum si in medii cu variatii de temperatura;

 

– nu este recomandata asezarea produsului langa surse de caldura, (distanta de garda este de 1 m), in afara mobilierului de bucatarie proiectat in acest scop;

 

– nu este recomandata folosirea produselor de curatare care contin solventi chimici sau alcool, (orice solutie trebuie incercata intai pe o suprafata mica, ascunsa);

 

– nu este recomandata udarea produselor, (curatati cu o carpa usor umezita intr-o solutie de apa cu sapun, 50% apa, 50% sapun lichid cu PH neutru, apoi stergeti imediat cu carpa uscata;

 

– nu este recomandata mutarea mobilierului prin impingere sau tragere, mutarea se va face prin ridicare, mobilierul demontabil trebuie demontat, nu se va muta mobilierul decit dupa ce se va elibera (se va goli) de orice alt obiect existent in sertare sau pe diversele suprafete folosite ca suport;

 

– nu este recomandata folosirea mobilierului in alt scop decat cel pentru care a fost proiectat;

 

– nu este recomandata uscarea produselor (in special cele de tapiterie) cu uscatorul electric;

 

– nu se recomanda sa se sara ritmic si repetat cu picioarele (in special copii) pe paturile si/sau saltelele cu miez elastic acest lucru ducand la deformarea plastica a miezului elastic;

 

– nu este recomandat sa se agate de usile dulapurilor obiecte grele acest lucru putand duce la dereglarea balamalelor usilor si la smulgerea acestora din suruburi;

 

– nu este recomandat se se realizeze modificari ale produsului prin adaugare sau eliminare de piese componente acest lucru ducand la pierderea garantie;

 

– nu este recomandat sa se introduca mobilierul in locuinta clientului inainte de a se instala usile locuintei;

 

– se poate intampla ca dupa montarea usilor produsele sa nu se mai poata scoate din locuinta sau in urma incercarii scoaterii acestora din locuinta sa rezulte deteriorari ale peretilor, ale usilor sau ale produsului in sine;

 

– este interzis sa se intre in dulap (in special copiii);

 

– este interzisa folosirea etajerelor cu rafturi pe post de scara, in urma acestor actiuni poate rezulta ranirea persoanei care a incercat acest lucru (in special copii) si deteriorarea produselor;

 

– nu se recomanda supraincarcarea barelor de haine acest lucru putand duce la curbarea acestora si la dereglarea produsului;

 

– nu se recomanda supraincarcarea politelor realizate din PAL cu mai mult de max. 14 kg pentru polite cu adancime de 580 mm si max. 7 kg pentru polite cu adancime de 380 mm.

 

 

 

Zega Events SRL.(www.arkka-home.ro)  nu isi asuma responsabilitatea pentru :

 

 

 

– estimarea eronata a spatiului unde urmeaza a fi montata/depozitata mobila;

 

– deteriorarea produselor in urma transportului si montarii acestora realizate de client sau de terti;

 

– diferentele de nuanta pe acelasi cod de finisaj sau pe acelasi material de acoperire daca produsele in cauza nu au fost comandate in acelasi timp pe aceeasi nota de comanda (pot fi diferente de nuanta de la lot la lot);

 

– dimensiunile produselor electrocasnice, a tevilor de gaze sau apa, a caloriferelor existente in spatiul unde urmeaza a fi montata mobila;

 

– deteriorarea produselor de animalele de companie existente in locuinta clientului;

 

 

 

Garantia nu se aplica in urmatoarele situatii:

 

 

 

– orice produs de tapiterie (canapele, fotolii, paturi tapitate, saltele) isi va pierde garantia daca materialul de acoperire al acestuia prezinta resturi alimentare; fecale umane sau animale; par de la animalele de companie si va prezenta mirosuri deranjante (mirosuri specifice animalelor, mucegaiului si nu in ultimul rand mirosul specific de fecale);

 

– saltele rulate, impaturite;

 

– deteriorarea produsului ca urmare a transportului, manipularii, montajului facut de client sau de un tert;

 

– produse incendiate, inundate, deteriorate, furate;

 

– schimbarea culorii produsului din cauza soarelui sau a unei surse de caldura sau apa;

 

– vopsirea produsului de catre client sau a interventiei cumparatorului asupra mobilierului cu substante suplimentare de lacuire;

 

– gaurirea, lipirea pe produs a altor repere sau materiale;

 

– murdarirea materialului de acoperire in urma folosirii;